Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Pro složenky ledničku nevidíte? To je čas na konsolidaci půjčky!

Poradna
02. října 2015

Půjčka jedna, druhá, třetí a k nim spousta složenek, díky nimž na ledničku ani nevidíte?Tak to chodí v mnoha rodinách, které si složenky k půjčkám připevní na ledničku, aby nezapomněly na jejich zaplacení.

Ovšem když je celá plocha ledničky zakrytá jen složenkami a došlo to tak daleko, že se maminka i tatínek lednici vyhýbají ve snaze tolik nemyslet na nežádoucí závazky, je pravý čas na konsolidaci půjčky. Ta finančnímu rozpočtu rodiny zaručeně uleví a lednice tak opět začne plnit svou roli. 

Co je konsolidace? 

Konsolidace je oblíbeným bankovním produktem,který nabízí většina z bank. Jedná se o sloučení vícero půjček do jediné. Tak svým klientům banka nabídne nejen pohodlnější a přehlednější splácení, ale také značnou úlevu měsíčnímu rozpočtu. 

Půjčka jako člen rodiny

V dnešní době není neobvyklé, když má rodina jednu a více půjček. Půjčka se tak stává skoro "členem každé rodiny". Ovšem když se k jedné půjčce přidá druhá, třetí, můžete očekávat i značné komplikace. Nejenže je potřeba myslet na datum každé splátky, půjčky také mají různou výši, nemluvě o  různě vysokých úrocích. To pak jde jednomu hlava kolem. Možná i vy máte ledničku namísto obrázky vašich dětí polepenou složenkami k půjčce. Díky konsolidaci tam můžete mít jen jednu! Objevte i vy vaši staro-novou lednici a konsolidujte. 

Konsolidace Home Credit CZHome Credit a.s.
výše půjčky:30 000 - 600 000 Kč
úrok od:11%
nutnost ručení:ne

Informace o nebankovní půjčce Konsolidace Home Credit CZ

Poskytovatel půjčky: Home Credit a.s.
  • O půjčce Konsolidace Home Credit CZ

    • Půjčka bez ručitele
    • Půjčka bez doložení příjmů
    • Půjčka bez registru
    • Sjednání půjčky zdarma
    • Lze spojit půjčky od 30 000,-Kč do 600 000,-Kč
    • Spojením půjček můžete snížit splátku a ušetřit tisíce Kč měsíčně
    • Doba splatnosti 24 až 96 měsíců
    • Úrok od 11 %
    • Peníze do druhého dne od podepsání smlouvy
    • Možnost odložení splátek
    • Možnost změny výše splátek

Výhody a nevýhody konsolidace

Výhodou konsolidace je značná úleva rodinnému rozpočtu. Kvůli příliš vysoké měsíční splátky  rodiny nezvládají další činnosti jako jsou koníčky a zájmy jejich dětí, kolikrát jejich finance nepokryjí ani základní potřeby. Pak je čas na konsolidaci, která měsíčně dokáže ušetřit i tisíce. A to se se vyplatí. Další výhodou je jednoduchost a přehlednost. Namísto tří půjček se tak staráte pouze o jedinou. 

 

Ovšem "zadarmo ani kuře nehrabe" a klienti s žádostí o konsolidaci musí počítat s delší dobou splatnosti.

Co vše jde konsolidovat? 

Při otázce: "co vše jde konsolidovat?" můžeme být velice struční - téměř vše. Banky obvykle konsolidují půjčky do výše 600 000 Kč. Obecně se jedná o běžné úvěry, kontokorenty a další spotřebitelské půjčky. O konsolidaci mohou požádat všichni. Ne všem však banky vyhoví. Stejně jako při žádosti o půjčku si banky i při konsolidaci své klienty prověřují. Jó a registr dlužníků na ně prozradí naprosto vše. Dlužníci tak vždy odejdou s prázdnou. 

Co potřebujete? 

Ke konsolidaci  vašich půjček potřebujete alespoň dva doklady totožnosti a veškeré dokumenty o všech stávajících půjčkách, které potřebujete sloučit. O vše ostatní se už postarají bankovní úředníci. A to je pro vás rozhodně velkým plusem. Umíte si snad představit, že musíte obíhat všechny banky a žádat je o svolení konsolidovat vaši půjčku? 

 

Pro samé složenky ledničku ani nevidíte? To je čas na konsolidaci vaší půjčky. Ta výrazně uleví rodinnému rozpočtu, což je vynikající a výhodné i přes prodlouženou dobu splácení. 

Kategorie článků
Poradna
17. srpna 2016

Půjčky bez doložení příjmu - jak se v nich orientovat

V současné široké nabídce půjček najdete i takové, kde nemusíte dokládat příjem.

Číst článek
Recenze půjček
07. července 2016

Půjčka od České spořitelny - recenze

Dostali jste se do složité finanční situace, ze které neumíte galantně…

Číst článek
Recenze půjček
07. července 2016

Recenze - Nebankovní půjčka Fair Credit

Nedostatek financí může na vlastní kůži zažít úplně každý. Bohatě stačí, když…

Číst článek
Recenze půjček
30. června 2016

Recenze na půjčku CreditLimit od Ferratum Bank

Ocitli jste se ve finanční tísni a nemáte odložené peníze bokem? Zaskočily vás…

Číst článek