Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Krátkodobá půjčka - diskrétní a pohodlná cesta k penězům

Poradna
14. prosince 2015

Půjčit si v době minulé obvykle znamenalo navštívit bankovní instituci a čelit podezíravým a tázavým pohledům bankovního personálu. Půjčit si obvykle znamená zažádat o větší obnos a u banky se zavázat na několik let.

Půjčit si dnes znamená krom jiného i možnost vzít si krátkodobou půjčku, která pokryje vaši aktuální potřebu peněz a to zejména když potřebujete jen pár tisícovek. Půjčit si dnes mimo jiné znamená i půjčit si v pohodlí domova a diskrétně. V čem jsou tedy výhody krátkodobé půjčky a proč je dnes tolik oblíbená? 

Krátkodobá půjčka slaví boom

Dá se říct, že podle oblíbenosti slaví krátkodobé půjčky boom a vyzkoušel ji už každý desátý člověk. Jedná se o produkt nebankovních společností, které jím vyplnili velkou mezeru na trhu. Čas od času se možná i vám přihodilo, že jste potřebovali finanční injekci v rámci několika tisíc korun, do výplaty bylo daleko a do banky pro klasickou půjčku se vám nechtělo. Právě toto řeší produkt krátkodobá půjčka, díky kterému si můžete půjčit pár tisícovek na dobu pár dní, až několika týdnů. Půjčka je samozřejmě za poplatek, který však není nijak vysoký, aby zmenšoval výhodnost krátkodobých půjček. 

Krátkodobá půjčka z pohodlí domova

Vzít si krátkodobou půjčku neznamená obléct si kabát a spěchat do nějaké instituce, nýbrž posadit se k počítači a půjčku vyřídit on-line. Jó, jó on-line dobu řádně využívají jak bankovní tak i nebankovní společnosti, řádně si ji užijte i vy. S úsměvem na tváři tak můžete tvrdit, že krátkodobou půjčku si můžete vyřídit s jogurtovou maskou na obličeji! Postup vyřízení krátkodobé půjčky není nijak složitý. Stačí vyplnit jen krátký dotazník, který je vám následně schválen a peníze máte na vašem bankovním účtu do 24 hodin, peníze lze obvykle poslat i složenkou, kterou dostanete do 5 dnů. U krátkodobé půjčky nepotřebujete potvrzení o výši přijmu ani ručitele. 

Diskrétnost především

Diskrétnost především, říkáte si možná a možná vám není příjemné jít do banky, kde pracuje vaše kamarádka ze základky a žádat u ni o půjčku. I to řeší krátkodobá půjčka, kterou si vyřídíte on-line. Žádné zvídavé pohledy bankovních úředníků tak řešit nemusíte. 

 

Krátkodobá půjčka je určena pro všechny s potřebou si půjčit pár tisícovek do výplaty. Peníze si obvykle půjčíte na dobu několika dnů až týdnů. V daném termínu je řádně splatíte, je tady i možnost si dobu splatnosti i prodloužit. 

 

Krátkodobá půjčka je tak diskrétní a pohodlnou cestou k penězům. 

Kategorie článků
Poradna
17. srpna 2016

Půjčky bez doložení příjmu - jak se v nich orientovat

V současné široké nabídce půjček najdete i takové, kde nemusíte dokládat příjem.

Číst článek
Recenze půjček
07. července 2016

Půjčka od České spořitelny - recenze

Dostali jste se do složité finanční situace, ze které neumíte galantně…

Číst článek
Recenze půjček
07. července 2016

Recenze - Nebankovní půjčka Fair Credit

Nedostatek financí může na vlastní kůži zažít úplně každý. Bohatě stačí, když…

Číst článek
Recenze půjček
30. června 2016

Recenze na půjčku CreditLimit od Ferratum Bank

Ocitli jste se ve finanční tísni a nemáte odložené peníze bokem? Zaskočily vás…

Číst článek