Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Půjčka CreditPortal - recenze

Recenze půjček
15. října 2015

CreditPortal je opravdu kvalitní, velmi spolehlivá, zcela moderní a především rychlá nebankovní půjčka, kterou poskytuje společnost CreditPortal a.s. Řadíme ji do nebankovních online půjček a žádat můžete o částku od 500,00 Kč do 30.000,00 Kč. Dobu splatnosti můžete vybírat v intervalu od pěti do třiceti dnů.

Půjčka CreditPortal je navíc neúčelová, finanční prostředky můžete použít naprosto na cokoli. V tomto segmentu rychlých půjček je i RPSN jedna z nejpříznivějších. Odvíjí se samozřejmě od výše poskytnutého úvěru a Vámi vybrané doby splatnosti. Každá žádost se schvaluje zcela individuálně, proto každý získá přesně to, co potřebuje.

CreditPortal – půjčka bez zajištění

U půjčky CreditPortal máte záruku maximální rychlosti. Peníze budete moci převzít v hotovosti nebo na svůj běžný účet do 15 minut. Společnost CreditPortal má totiž své účty u všech velkých finančních institucí, proto může převádět na Váš účet do pár minut. Zaplatíte jen minimální poplatek za poskytnutí úvěru, vedení úvěrového účtu máte zcela zdarma.

Co potřebuji k žádosti o úvěr?

K žádosti o úvěr doložíte potvrzení o Vašich příjmech a to jednoduše prostřednictvím výplatní pásky, výpisu z účtu za dané období, důchodový výměr nebo další podobná potvrzení. Ověření všech údajů samozřejmě probíhá s maximální diskrétností. Pokud takové potvrzení k dispozici nemáte, žádejte o půjčku bez doložení příjmů. To bohužel CreditPortal neposkytuje. Zvažte ovšem Vaši finanční situaci. Budete mít půjčku z čeho splatit? 

Půjčka CreditPortalCreditPortal
výše půjčky:500 - 30 000 Kč
úrok od:0%
nutnost ručení:ne

Informace o nebankovní půjčce Půjčka CreditPortal

Poskytovatel půjčky: CreditPortal
  • O půjčce Půjčka CreditPortal

    • Půjčka bez ručitele
    • Půjčka bez doložení příjmů
    • Půjčka bez registru
    • Sjednání půjčky zdarma
    • Půjčka 500,-Kč až 30 000,-Kč
    • Splatnost půjčky 5 až 30 dní
    • Peníze ihned na Vašem účtu
    • Půjčka na cokoliv
    • Půjčku si lze v hotovosti vyzvednout na benzínkách EuroOil

S CreditPortal se nedostanete do finančních problémů

Společnost CreditPortal kontroluje dostupné registry dlužníků, jako je SOLUS a v případě negativního záznamu dochází ihned k zamítnutí žádosti. Tímto procesem Vás ochráníme před předlužením a následnými problémy. Pokud i tak na půjčce budete trvat, oslovte raději společnosti, které do takových registrů nenahlíží. Ovšem pozor. Zhodnoťte svou finanční situaci.

Jaké jsou výhody CreditPortal?

Půjčku získáte, i pokud máte záznam v rejstříku trestů, pouze se může stát, že částka bude nižší než jste původně požadovali. V případě exekuce budete moci půjčku také získat, ovšem úroky budou vyšší a budete potřebovat ručení. Obrovským plusem půjčky od CreditPortal je rychlost celého procesu. Peníze jsou totiž převáděny na Váš účet ihned po schválení, které je prováděno pro každý případ zcela individuálně. CreditPortal se maximálně snaží přizpůsobit Vašim požadavkům, potřebám a přáním. 

Kategorie článků
Poradna
17. srpna 2016

Půjčky bez doložení příjmu - jak se v nich orientovat

V současné široké nabídce půjček najdete i takové, kde nemusíte dokládat příjem.

Číst článek
Recenze půjček
07. července 2016

Půjčka od České spořitelny - recenze

Dostali jste se do složité finanční situace, ze které neumíte galantně…

Číst článek
Recenze půjček
07. července 2016

Recenze - Nebankovní půjčka Fair Credit

Nedostatek financí může na vlastní kůži zažít úplně každý. Bohatě stačí, když…

Číst článek
Recenze půjček
30. června 2016

Recenze na půjčku CreditLimit od Ferratum Bank

Ocitli jste se ve finanční tísni a nemáte odložené peníze bokem? Zaskočily vás…

Číst článek