Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Recenze na krátkodobé půjčky Ferratum

Recenze půjček
07. října 2015

Pokud se Vám nechce chodit do banky, podstupovat náročné administrativní úkony a navíc ještě čekat na své peníze do následujícího dne nebo týdne, obraťte se na Ferratum, které Vám vyřídí Vaší půjčku bez dokládání zbytečných dokladů, pokládání otázek a to vše ještě navíc z domova přes internet nebo telefon. Online žádost máte k dispozici 24 hodin denně a 7 dní v týdnu. Stačí jen vyplnit formulář a vše ostatní zařídí již Ferratum.

Nikdo se Vás nebude ani ptát na účel, na který peníze potřebujete. Využít je tedy lze na cokoli, nemusíte dokládat žádný účel. K poskytnutí půjčky nevyžadujeme ani žádnou formu zajištění, ručení nebo spoludlužníka. Plně si uvědomujeme, že každý není majitelem nemovitosti. Nikoho tedy neomezujeme. Nenahlížíme ani do registru dlužníků, chápeme, že každému z nás se může stát, že občas něco nezaplatí včas. Ani to není pro nás překážkou. Vyhovíme opravdu každému. 

Výhody

  • Neplatíte žádné poplatky dopředu
  • Svou půjčku můžete doplatit kdykoli bez postihu
  • Vyřízení je velice rychlé
  • Ke každému svému klientovi máme zcela individuální přístup a přizpůsobíme se jeho potřebám
  • Nikam nemusíte chodit, vše vyřídíte z domova
  • Smlouvu máte zcela jasnou a průhlednou
  • Naše půjčky jsou naprosto flexibilní
  • Nepotřebujete ani ručitele, ani spolužadatele

Nenahlíží do registrů

Peníze si lze půjčit v současnosti úplně všude. Jenže problém nastává, pokud jste měli někdy problém s pravidelným splácením. Tím pádem Vám již žádná banka nepůjčí, jelikož vše je uloženo v registrech dlužníků. Tam se ale bohužel může kdykoli dostat kdokoli a to velice snadno. Stačí třeba jen špatně zadat variabilní symbol nebo ho opomenout při placení účtu za telefon, odeslat splátku za úvěr o několik dní později, když jste třeba na dovolené. Banka Vám proto nepůjčí, i když do budoucna se splácením mít problémy nebudete. Proto zde existují další poskytovatelé úvěrů, kteří jsou naštěstí daleko tolerantnější než banky. My proto do registrů nenahlížíme a proto získat půjčku u nás může každý. Nebereme ohledy na několik dní opožděnou splátku ani žádný jiný záznam jak v bankovním tak i v nebankovním registru. Půjčku získáte bez stresu a zbytečné zdlouhavé administrativy. Vyplníte jen online žádost z pohodlí domova, počkáte několik minut na schválení a peníze máte ihned na účtu. Navíc je můžete použít skutečně na cokoli. Nesledujeme žádný účel. Neomezujte se a nedělejte si starosti, když Vám chybí peníze. Neváhejte se proto přidat k řadě našich spokojených zákazníků.

Půjčka FerratumFerratum Bank
výše půjčky:500 - 10 000 Kč
úrok od:0%
nutnost ručení:ne

Informace o nebankovní půjčce Půjčka Ferratum

Poskytovatel půjčky: Ferratum Bank
  • O půjčce Půjčka Ferratum

    • Půjčka bez ručitele
    • Půjčka bez doložení příjmů
    • Půjčka bez registru
    • Sjednání půjčky zdarma
    • Půjčka od 500,-Kč do 10 000,-Kč ihned
    • Splatnost půjčky od 7 do 45 dní
    • Bez ručitele a nahlížení do registru
    • Vyřízení po internetu do 10 minut
    • Žádné skryté poplatky

Zkušenosti uživatelů:

Jan Černý

Podnikám už sedmým rokem a bohužel se mi začaly hromadit nezaplacené faktury. Díky Ferratum jsem ale mohl ve svém podnikání dále pokračovat. Peníze na účtu jsem měl ještě v den své žádosti.

 

Anna Suchánková

Několik dní před Vánoci se nám rozbila pračka. Mám dvouletá dvojčata, a proto bez pračky existovat nemůžeme. Ovšem všechny peníze jsme utratili za dárky pro děti a výplata byla až za tři týdny. Díky Ferratum jsme mohli pračku pořídit ještě v ten samý den.

 

Stanislava Hadrabová

Nedoplatek za elektřinu byl bohužel daleko vyšší, než jsem očekávala. Scházející peníze nám pučilo Ferratum rychle a bez zbytečné administrativy.

 

Jana Hořická

Peníze mi došly už 14 dní před výplatou a kamarádi zorganizovali výlet na Šumavu. Ferratum mi pomohlo a půjčilo peníze ještě v ten den. Mohla jsem proto na výlet odjet.

 

Tomáš Kalda

Ferratum mi velmi pomohlo. Bez jakýchkoli zbytečných otázek a administrativy jsem měl peníze na účtu ještě v den podání žádosti. Rychle a nemusel jsem nic vysvětlovat.

 

Jan Bláha

Nutně jsem potřeboval hotovost a banka nebyla pružná jako Ferratum. Potřebné peníze jsem měl na svém účtu prakticky okamžitě.

Kategorie článků
Poradna
17. srpna 2016

Půjčky bez doložení příjmu - jak se v nich orientovat

V současné široké nabídce půjček najdete i takové, kde nemusíte dokládat příjem.

Číst článek
Recenze půjček
07. července 2016

Půjčka od České spořitelny - recenze

Dostali jste se do složité finanční situace, ze které neumíte galantně…

Číst článek
Recenze půjček
07. července 2016

Recenze - Nebankovní půjčka Fair Credit

Nedostatek financí může na vlastní kůži zažít úplně každý. Bohatě stačí, když…

Číst článek
Recenze půjček
30. června 2016

Recenze na půjčku CreditLimit od Ferratum Bank

Ocitli jste se ve finanční tísni a nemáte odložené peníze bokem? Zaskočily vás…

Číst článek