Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Rychlá půjčka před výplatou

Poradna
05. října 2015

Složitá finanční situace může v dnešní době překvapit skutečně každého. Mnohdy se před vámi nečekané výdaje, se kterými jste již nepočítali, objeví rychlostí lusknutí prstu. V podobné situaci začne drtivá většina z vás myslet na nejhorší a v hlavě spřádat ty nejčernější scénáře.

Není se čemu divit – spousta domácností žije s napnutým rozpočtem, do kterého pořádnou trhlinu udělá i ten sebemenší výdaj navíc. Naštěstí však existuje řešení, které vás nenechá ve štychu a v případě potřeby vám poskytne pomocnou ruku.

Skutečně rychlá pomoc

Možná i vy znáte situaci, kdy vám ve schránce přistála nečekaná složenka a vy jste neměli dostatek financí pro její uhrazení. Složenky zpravidla nepočkají na den, kdy se vám na bankovní účet připíše výplata a zaplatit je musíte co nejdříve – jenže z čeho, když nemáte vlastní finanční rezervu? Co si budeme nalhávat – dnešní doba je drahá a nikde nic nedostanete zadarmo. Není proto žádným překvapením, že si skutečně jen hrstička lidí dokáže vzhledem ke všem výdajům ještě odkládat finance bokem, ze kterých by si vytvořili finanční rezervu. Nepatříte mezi ony šťastlivce? V takovém případě se můžete spolehnout na rychlou půjčku do výplaty, která vám za snadných podmínek poskytne dostatek financí, se kterými peněžní pohromu hravě zažehnáte.

Komu může rychlá půjčka do výplaty pomoci?

Rychlá půjčka do výplaty spadá mezi nebankovní produkty. Ty jsou na rozdíl od bankovních mnohem dostupnější a snaží se pomoci co možná nejširšímu spektru klientů. Zatímco u půjček v bance musíte prokázat dostatečnou bonitu a jste mnohonásobně prověřováni, u nebankovních půjček žádné podobné postupy očekávat nemusíte. Půjčka do výplaty je proto vhodná pro každého, kdo se ocitne ve složité finanční situaci a bude potřebovat pomoci – ať už to bude maminka na mateřské dovolené, student, důchodce nebo žadatel s neprokazatelným příjmem. Není se proto čemu divit, že jsou nebankovní půjčky stále vyhledávanější a oblíbenější.

Půjčka CreditPortalCreditPortal
výše půjčky:500 - 30 000 Kč
úrok od:0%
nutnost ručení:ne

Informace o nebankovní půjčce Půjčka CreditPortal

Poskytovatel půjčky: CreditPortal
  • O půjčce Půjčka CreditPortal

    • Půjčka bez ručitele
    • Půjčka bez doložení příjmů
    • Půjčka bez registru
    • Sjednání půjčky zdarma
    • Půjčka 500,-Kč až 30 000,-Kč
    • Splatnost půjčky 5 až 30 dní
    • Peníze ihned na Vašem účtu
    • Půjčka na cokoliv
    • Půjčku si lze v hotovosti vyzvednout na benzínkách EuroOil

Jak probíhá žádost o půjčku?

Určitě vás potěší, že o rychlou půjčku do výplaty můžete zažádat online z pohodlí vašeho domova, aniž byste museli kamkoli docházet a absolvovat tak osobní schůzku. Na stránkách půjčky si dle vlastních potřeb nastavíte výši požadované částky a stejně tak i dobu splatnosti. Tu si můžete zvolit dle vašich možností. Následně vyplníte potřebné údaje do přehledného formuláře, jehož vyplnění vám nezabere příliš času. Následně už jen stačí žádost odeslat ke schválení a počkat na rozhodnutí.

Peníze můžete využít dle vlastních potřeb

Bude-li vám půjčka schválena, obdržíte potřebné finance již během několika málo minut. Dobrou zprávou je, že nikomu nemusíte dokazovat nebo dokládat, na co jste získané peníze použili. Investovat je tak můžete dle vlastních potřeb, na cokoli budete chtít. Následně dle doby splatnosti budete muset půjčku splatit.

Prodloužení půjčky

Každému se může stát, že i přes veškerou snahu zkrátka v den splatnosti nedokáže našetřit potřebné finance, kterými by mohl půjčku splatit. Jestliže se do podobného problému dostanete i vy, nezoufejte. Rychlá půjčka do výplaty vám nabízí možnost prodloužit si půjčku o několik dní za drobný poplatek. Získáte tak potřebné dny k dobru, během kterých dokážete potřebnou sumu našetřit.

Kategorie článků
Poradna
17. srpna 2016

Půjčky bez doložení příjmu - jak se v nich orientovat

V současné široké nabídce půjček najdete i takové, kde nemusíte dokládat příjem.

Číst článek
Recenze půjček
07. července 2016

Půjčka od České spořitelny - recenze

Dostali jste se do složité finanční situace, ze které neumíte galantně…

Číst článek
Recenze půjček
07. července 2016

Recenze - Nebankovní půjčka Fair Credit

Nedostatek financí může na vlastní kůži zažít úplně každý. Bohatě stačí, když…

Číst článek
Recenze půjček
30. června 2016

Recenze na půjčku CreditLimit od Ferratum Bank

Ocitli jste se ve finanční tísni a nemáte odložené peníze bokem? Zaskočily vás…

Číst článek